HTML

Archívum

apa, kezdőőődik!

2008.08.12. 02:18 anti-gyurcsanyahibas

pontosabban, már rég elkezdődött, nem is szólt másról soha ez az anti-gyurcsány kampány, mint kicsinyes rágalmazásokról. keressünk egy közös szót gyurcsányról és egy random képről, és nyomjuk oda a matricát.

például, lássunk egy erdőt... gondoljunk gyurcsányra. nincs elég erdő! nem támogatják az erdészeket! káosz az eu-s pénzek elosztása körül! nem szabályzott a területalapú támogatások kifizetése! fát lopnak a ...! satöbbi. ennek semmi értelme.

szemét és gyurcsány. gyurcsány, te szemét. nincs eu-kompatibilis szemeteszsák a boltokban (hiánygazdaság)! messze van a konténer. túl hangos a kukáskocsi. 9653%-os elvonás az önkormányzatoktól! kidolgozatlan közmunkaprogram!

Szemét - Se EU kompatibilis környezetvédelmi törvény, se újrahasznosítás

ez a kép azt mutatja, mire "jók" ezek a matricák... növelik a szeméthegyet... amit nem gyurcsány hibájának kell betudni, hanem azoknak a kulturálatlan, semmirekellő szarháziaknak, akik odateszik a szemetüket. (nyilván erre vannak kényszerülve szegények... mer' mocskos gyurcsány...)

a hibások képaláírásai kritikán aluli intelligenciáról árulkodnak. a tudatos félremagyarázások, a nyilvánvaló hazudozások bizonyossá tesznek bárkit, a fidesz tíz év múlva is fidesz lesz. sajnos...

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://anti-gyurcsanyahibas.blog.hu/api/trackback/id/tr53611662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Roland25 2008.08.25. 20:40:03

Kedves Blogoló!

Az utolsó előtti bekezdéseddel maximálisan egyet értek! Nagyon igazad van!
Jó lenne ha ezek a habzó szájjal csattogtató fideszesek ill. hangadóik nem állítanák ilyen elképesztő zöldségeket! Ilyet értelmes ember nem mond! Ennyi belemagyarázós sületlenséget!
Innen üzenem a hangaskodóknak: a szocialzmusnak 20 éve vége! A gondoskodó állam, mint fogalom megszünt! Az öngondoskodás lépett a helyébe! Nem tud és nem is szabad az államnak mindig mindent megoldania!
Tisztelt társadalom:
Sok a szemét mindhol? Ne hordják illegális lerakóba! Igen, sajnos nem válik köddé az alkonyatkor az erdőbe borogatott sitt!
Sok a parlagfű?
A telektulajdonos végja le! (azért azt ne mondják már, hogy minden parlagfüves terület a Gyurcsányé!
Halálos kimenetelű balestet okoz egy 17éves?
Nem a törvények, és szabályok rosszak! Esetleg a kedves szülőknek nem kellene gigantikus lóerejű szekereket a kis gyermekük alá tenni!
Gyengén teljesített az olimpiai csapat? Ezért is a kormány a hibás? Nem volt elég pénz? Azért 3 db ezüstéremért 56 Mft szerintem nem rossz fizetés (+6Mft Demjántól) Szrintem meg volt a kellő ösztönzés. Esteleg a NOB elnök nem kíván magába nézni, hogy tán-talán Őt is terhelheti a felelősség!
STB...
Kedves honfitársak!
Nem vagyok egy eltökélt MSZP-s, de a zsigeri tiltakozás mögé bújó hülyéket elitélem!
Ideje lenne elgondolkodni, és reálisan megítélni a dolgokat!

Roland25

süti beállítások módosítása