HTML

Archívum

a fidesz a hibás!

2008.08.15. 09:12 anti-gyurcsanyahibas

na, ha az egyik oldalon minden hibának számít, az is ha épül valami, az is ha bezárnak egy pénznyelőt, akkor nézzünk a másikra is...

történt ugyanis, hogy gyöngyös lett a kiválasztott az apollo tyres (egy indiai gumiabroncsgyár) új gyártóüzemének megépítésére. a magyar leányvállalatot meg is alapították, információs központot hoztak létre, stb... első körben 900 új munkahely keletkezett volna.

volna. mert nem keletkezik. a cég meghátrált, nem akar feszültséget szítani a lakosok körében. és hogy mi váltotta ezt ki? egy népszavazás. nép. szavaz. ás. egy népszavazási kezdeményezés, pontosabban. nem volt szükség eredményre, nem volt szükség a népre! elég volt benyújtani a kezdeményezést, és rögtön elment a kedvük ettől a kurva országtól.

ugye a népszavazás a nép véleményét tükrözi. normális esetben, amiről nálunk nem sűrűn lehet beszélni. hát most sem. mert ki kezdeményezte a népszavazást? a fidesz helyi szervezete. (magánembernek, népnek ehhez köze nem volt!) egyszerű pártérdek miatt megbukott a project... 900 környékbeli továbbra is munka nélkül marad. hab a tortán, hogy környezetvédelemre hazu... hivatkoztak.

gyéká, mindenkire (jogi személyiséget, céget is beleértve) vonatkoznak bizonyos környezetvédelmi szabályok. amiket ha nem tartanak be, megbüntetik őket, például bezárják a környezetszennyező gyárat. egy multinacionális cég nem engedhet meg ilyet magának. neki elég egy ilyen picsa országban rossz pontot szereznie, máris romlik a márkanév eladhatósága. tehát nem lett volna környezetszennyezés.

jó lenne, ha valaki környezetvédelem címszóval feljelentést tenne a fidesz ellen, takarítsák el ezt a pártot a közéletből, mert jelenlétükkel, azzal hogy a csapból is ők folynak, mindenki környezetét szennyezik. és mást nem tesznek...

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://anti-gyurcsanyahibas.blog.hu/api/trackback/id/tr89616793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2008.08.16. 14:19:47

Ezek leszarják: ők járulékos veszteségként fogják fel, hogy valószínűleg nem ide telepszik az Apollo Tyres, a lényeg az, hogy ezzel majd megint bele lehet rúgni a kormányba. Nem vagyok a mostani kormány "nagy barátja", de amit az ellenzék művel, egész egyszerűen felháborító. Semmi sem számít, semmi sem szent. De ahogy egy gyöngyösi "jómunkásember" nyilatkozta valamelyik mai újságban: "lesznek még választások Gyöngyösön is."

anti-gyurcsanyahibas · http://anti-gyurcsanyahibas.blog.hu/ 2008.08.16. 17:37:00

nem kell védeni a kormányt, én se azt tenném, kell nekik a kritika, sőt, elégedetlenkedni is lehet, mert adnak okot... de a fidesz mindenen túltesz... minden kormányoldali problémát többszörösére nagyít. százalékokat írok a példába, hogy érthető legyen. ha valami 10%-osan hibás, azt a fidesz legalább 510%-nak láttatja, túllép a maximumon... ez lecsapódik ott, hogy az ember inkább lenyeli a 10% hibát, minthogy minimálisan is közeledjen azokhoz, akik 510-et hazudnak... és lehet konkretizálni, tény, hogy nem volt tökéletesen szabályozva pl a vizitdíj. egy apró változtatással elfogadhatóvá lehetett volna tenni. a fidesz számára ez egy akkora össztársadalmi probléma volt, ami a magyarság kipusztulásához vezetett volna rövid úton... akkor azt mondom, inkább jó volt úgy ahogy volt, csak ilyen szánalmas hülyék oldalára ne álljak... :)

és jót szólt a gyöngyösi faszi, el lesznek takarítva a helyi fideszesek, viszont ezeknek nincs szükségük választott pozícióra ahhoz hogy kavarják a szart. kinevezik magukat az álomviláguk kiskirályának, és osztják az észt a többi ember kárára... sajnos...

Th1$ 2008.08.26. 15:11:06

Sziasztok!

Bíztatnék minden hozzászólót, hogy a trágár szavakat mellőzze a hozzászólásaiban és az azokhoz hasonló megnyilvánulásokat! Higgyétek el sokkal előbb célba ér a mondanivalótok azok nélkül!

Thi$
süti beállítások módosítása