HTML

Archívum

jobbos stílus

2008.08.15. 09:37 anti-gyurcsanyahibas

Azt hiszem nem szorul túlzott magyarázatra Gyurcsány Ferenc nagy barátjának, Veres Jánosnak a jelölése. Talán össze sem lehet számolni a finoman szólva is érdekes gazdasági ügyleteit. De ne feledjük azt sem: Veres János "nagy barátja" az ellenzéki újságíróknak is.

és érkeznek alá az elvárt kommentek, "Mondjuk az igazi teljesítmény azért az az lett volna, hogy...". igazából arról, hogy nem a kép sarkába kellett volna tenni azt a logót, hanem a fószer homlokára. tartalom szempontjából sokban különbözne a jelenlegitől, igazán nagy teljesítmény lett volna az is... de lényegtelen.

az igazi teljesítmény az lett volna, ha érveket írtok, szarfaszúak... ez a bejegyzés nem mond semmit. erőltetett kacsingatás, hogy "na értsd már hülyegyerek", és a hülyegyerek okosnak akar látszani, és bólogat... ez az oldal erre játszik rá. gondolkodást, minimális teljesítményt nélkülöző posztok, üres, már-már közhelynek mondható fikciók. és persze minden "gyurcsány a hibás" cím alatt... szánalmas próbálkozások. szánalmasak azok is, akik számára ezek a tartalmatlan képalá/feléírások és illusztrációik érvek arról, hogy "gyurcsány a hibás"... ez a kulturálatlan, tartalmatlan egyetértés (annak elvárása) nem csak erre a bejegyzésre igaz, hanem az összes többire is itt, illetve kb az egész neokonzervatív eszetlen bagázsra.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://anti-gyurcsanyahibas.blog.hu/api/trackback/id/tr27616833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zoltzo 2008.08.26. 21:13:36

TE SUTTYÓ LÁTOM POFÁZNI AZ TUDSZ, HÁT AKKOR SZÁMOLNI IS TANULJ MEG ÉS BAZD MEG EZT A TETVET A GYURCSANYFERIVEL EGYÜTT

Th1$ 2008.08.26. 22:44:09

Sziasztok!

Úgy látom az értelmiség már képviselteti magát.

Thi$
süti beállítások módosítása